Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Έκθεση φωτογραφίας στο Ιτς Καλέ με τίτλο «Τα πουλιά της Λίμνης»

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, και ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας στην Εσωτερική Ακρόπολη του Ιτς Καλέ, σε συνεργασία με την 8η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, με τίτλο «Τα πουλιά της Λίμνης» στο παλαιό φυλάκιο αριστερά της κεντρικής εισόδου.Η έκθεση αποτελείται από 30 φωτογραφίες πουλιών της Παμβώτιδας φωτογραφημένα από τρεις Γιαννιώτες ερασιτέχνες φωτογράφους τον Στυλιανό Κανακάρη, τον Νίκο Μπούκα και τον Τάσο Μπούνα.Θα διαρκέσει από την Παρασκευή 3 Ιουνίου συνεχόμενα μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011, καθώς και τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα 18-19 και 25-26 Ιουνίου.Δευτέρα με Παρασκευή η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 18:00 μέχρι τις 22:00. Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 22:00.Την Κυριακή 5 Ιουνίου παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, παράλληλα με την έκθεση:
- θα προβάλλονται videos με θέμα το περιβάλλον,
- μόλiς νυχτώσει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Ιωαννίνων θα γίνει παρατήρηση αστεριών με τηλεσκόπια.
Ελάτε για μία πρώτη επαφή με κοινά αλλά και σπάνια είδη πουλιών που ζούνε δίπλα μας. Θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...